15:56
0
goss-sınav

 GOSS sınavları her yıl benzer havuzdan soru soruluyor.Havuz yenilense de ortalama 20 sorudan 13-14 soru yine havuzdan geliyor.Çıkmış sorulara bakmak sizi sınava 65-70 puanla başlamanız demektir.İngilizce sınavında ise Çok geniş kapsamlı çalışmakta fayda var.Çünkü GASM'ın en çok güncellenen sınav ingilizce sınavıdır.Bu da yanınızda sınava giren kişiye sınavda 12-13 soru havuzdan gelirken, size 3-4 soru gelebilir.Ayrıca ingilizce sınavında Stabilite,meteoroloji, ilk yardım,gemi inşa,sertifikalar gibi çok geniş kapsamlı.

  Gemi adamları sınav merkezinin yapmakta olduğu Gemi Adamı Online Sınav sistemine ait çalışma notlarına çıkmış sorulara aşağıdaki indirme linkine tıklayarak indirme yapabilirsin. GOSS arşivi 2015 döneminde birçok siteden arşivlledim.




Upload sitemiz Turbobit.net preminium üyelikle daha hızlı ve sorunsuz indirme sağlıyor.Biz de telif hakları sebebiyle bu firmayı tercih ediyoruz. Üyelik ücreti günde 2 tl gibi TURBO modda 1 hafta süreyle turbobit sitesinden film oyun ve program arşivinden sınırsız ve beklemeden download yapabilirsin.Beklerim dersen ücretsiz ;)


Next
This is the most recent post.
Önceki Kayıt

0 yorum:

Yorum Gönder